Månedsarkiv: februar 2017

T-shirts fra Horsens

 16443454_10154991775253988_1323915345_nUdklip

T-shirt fra Horsens

Horsens?

Når du tænker Horsens, tænker du nok på Forum eller på Fængslet, men 3 jyske drenge vil nu flytte din tanker over i en helt anden boldgade.  I forbindelse med en skoleopgave har Anders, Mikkel og Jacob skabt et helt nyt tøjbrand med rødder i deres elskede hjemby, nemlig Horsens.

Den dovne Elefant

Elefanter forstås normalt som et vildt dyr, men i dette tilfælde er der tale om en doven elefant. Horsens drenge har nemlig navngivet deres tøjmærke: Lazy Elephant, med det tilhørende slogan: Party like a King, sleep like an Elephant.

De henvender sig primært til teenagedrenge, og mener både at kunne give inputs til fredags outfittet, og til slap af tøjet dagen der på.

Det virker som en joke?

Ja, men det var bestemt heller ikke forudset at tegningen af en sovende Elefant, tegnet af en af drengenes lillebror, skulle ende på brystet af flere tusinde danske drenge. Logoet er hverken velovervejet eller tegnet af en grafiker, men dette siger måske mere om vores tid end først antaget. Det afslappede, halvt useriøse og for nogen sjuskede afspejler sig generelt i dagens Danmark. De stive linjer, velstrøgede skjorter og korrekte sammensætninger er imidlertid begravet.

Elefanter er det nye sort

’’ T-shirts fra Horsens’’ har allerede taget det meste af Jylland med storm og drenge forventer også snart at se deres logo i bl.a. det københavnske bybillede.

Sort t-shirt med elefant

Sort t-shirt med elefant

Et nyt brand er blevet skabt, et nyt tøjbrand ved navn lazy elephant som beskæftiger sig med T-shirt i forskellige modeller i primært sort og hvid med logo på. Og hvorfor så lazy elephant? Er det fordi vi er helt vilde med dyr, mere præcis elefanter, så er det korrekte svar nej. Men vi tænkte at elefanter er det nye sort, derfor lavede vi disse t-shirts.

Sort t-shirt med elefant er det nye sort i Horsens! 

Men gennem en stor brainstorm i Horsens kom vi frem til et fedt logo, med en sovende elefant, for hvem vil ikke gerne have en Sort T-shirt med en elefant på, til en god pris. Brandet stammer som sagt fra Horsens, og skal være det ny tøj billede ude i byen og gerne Horsens til at starte med. Der blev også drøftet et slogan i forhold til vores hjemmeside og nye brand, vi kom meget tilfredse frem til “party like a king, sleep like a elephant” og med det slogan kan man også se at det er den unge målgruppe vi gerne vil ramme, med et lille twist af en “hipster” stil. Alle produkterne fra www.lazyelephant.dk er i bedste kvalitet og vil blive leveret inden for 3 hverdage.

Kan kun købes online! 

Ideen med lazy elephant er at det udelukkende skal være onlinebaseret og altså ingen fysiske butikker. Vi har på shoppen tilført flere billeder og dertil tilhørende guides som kan sikre dig en rigtige størrelse T-shirt, som passer perfekt til dig. Så hop ind på produkter og find netop din elefant, farve og rigtig størrelse, så er du i gang. Vi er ikke i tvivl om at lazyelefant vil blive det nye, så skynd dig at hoppe med på bølgen og få købt en sort t-shirt med elefant på.

Vi ses på gaden, som sagt holder vi til i Horsens.